Trainingen voor praktijkopleiders in de beveiliging

Als praktijkopleider voer je regie over het opleidingsproces, bewaak je deze, en stuur je bij. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je voor acceptatie?
Onze trainingen bieden praktijkopleiders een praktisch introductie- en inwerkprogramma voor hun nieuwe taak. Wij richten ons op praktijkopleiders binnen de geüniformeerde beroepen.

 

Verplichte training

Praktijkopleiders binnen de particuliere beveiliging zijn, conform de aanvullende voorwaarden in het erkenningsreglement van SBB, verplicht deze ééndaagse basistraining te volgen. Na deze training wordt de praktijkopleider verder ondersteund door de KBD-adviseur. Hierover worden afspraken gemaakt met de contactpersoon binnen het stagebedrijf en met de praktijkopleider.

eX:plain heeft ook een trainingsaanbod specifiek voor praktijkopleiders binnen de Publieke Veiligheid (HTV) en voor praktijkopleiders binnen Defensie.
Uiteraard verzorgen wij desgewenst ook maatwerk. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte hierover gerust contact op met onze backoffice.

Onze trainingen worden altijd gehouden in ons eigen trainingscentrum in Amersfoort, op loopafstand van Station Schothorst. Zie onze contactpagina voor een uitgebreide routebeschrijving.
Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 8, het maximum is 12.

Op al onze trainingen zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.